snow, snow here we go... en auw - Reisverslag uit Granada, Spanje van Olga - WaarBenJij.nu snow, snow here we go... en auw - Reisverslag uit Granada, Spanje van Olga - WaarBenJij.nu

snow, snow here we go... en auw

Door: Olga

Blijf op de hoogte en volg Olga

28 Januari 2006 | Spanje, Granada

nou beste mensen, ik heb geskied. Ja dat hebben jullie goed gehoord, Olga heeft geskied. Na jaren ben ik toch een keertje gaan skieen. Samen met Ruud, Erica en Carien mee met een universiteitstripje, vier dagen sneeuw en les. Carien ging snowboarden en Ruud, Erica en ik zaten in het beginners skiklasje, leuk.

Het was superleuk, supermooi, en supergaaf die daagjes. Ik heb geleerd te skieen, te vallen en nog eens te vallen. De eerste dag had ik te kleine schoenen aan en heb daardoor vrij veel last gehad van blauwe schenen. Ook mijn kont heeft de sneeuw vaak van dichtbij gezien, maar ach meestal is ie zacht dus maakt het niet zo uit. De skileraren verschilden nog wel, maar Jose Miguel was toch het best, en zeker het grappigst. Hij was alleen een beetje bang dat ik mezelf een serieus letsel zou toebrengen, bij grote snelheid kon ik namelijk niet zo goed remmen, en als iemand een video bij zoch had gehad, had ik vast world funniest home-videos gewonnen. Ik hou dus nog niet zo van heel veel snelheid, maar tis zeker voor herhaling vatbaar.

De laatse avond hadden we ook nog een feestje en ik kan zeggen brak op de piste id idd niet zo´n heel goed idee, maar daar leren we van he. De foto´s komen nog, maar die zijn nog digitaal bij Ruud.

dikke kus Olga

Ps. mijn laatste twee weken zijn bijna ingegaan

• 04 Februari 2006 - 14:47

Jeanine:

Cool dat je het zo leuk vond op de ski's. Ik heb iets andere ervaringen met hard gaan, maar gelukkig is het bij jou bij lachwekkende capriolen gebleven :D
    Nog heel veel plezier de laatste twee weken. Groetjes aan Justo.
    x Jeanine